Puan Y Berjaya Memiliki Rumah Berharga RM 250,000 !!!






















Semoga segala urusan dipermudahkan dan berjalan lancar. Puan Y dengan berjaya membeli rumah di Seremban 2 yang berharga RM 250,000.

So siapa yang nak membeli rumah PASTIKAN dari sekarang mula menabung 10% untuk deposit rumah idaman anda.
Biasanya bila dah bagi deposit 3% kita akan lock dari pembeli2 yang lain sehingga result loan keluar.

Proses loan di bank mengambil masa 3-4 minggu untuk result keluar. Loan lulus jer, boleh terus sign Perjanjian Jual Beli (SNP) kat lawyer dan bayar balance deposit 7% kat lawyer.

Terima kasih kepada buyer kerana menggunakan khidmat kami hartanahN9.com

Harga rumah : RM 250,000

Bank loan 90% : RM 225,000
Booking 10% : RM 25,000

3 % : RM 7,500 (Deposit booking)
Lepas loan lulus, dalam tempoh 14 hari waktu bekerja lawyer akan call Owner dan Buyer utk datang sign SNP.
7 % : RM 17,500 (Deposit rumah- bayar kat lawyer masa sign SNP)

5% : RM 12,500 (Yuran guaman - anggaran sahaja)
Valution report : RM 800 (Anggaran - bayar kepada valuer)

So siapa yang nak membeli rumah PASTIKAN dari sekarang mula menabung 10% untuk deposit rumah idaman anda dan 5% lagi yuran guaman (TOTAL 15%).

Kepada PEMILIK RUMAH yang tidak tahu bagaimana caranya untuk menjual rumah.

Sila hubungi sekarang
FB ➜ www.facebook.com/hartanahN9

Atau lawati website ini:
Klik ➜ www.hartanahN9.com
Klik ➜ www.hartanahN9.blogspot.com

Kami juga boleh dikunjungi di:
TRANSASIA PROPERTY CONSULTANCY SDN. BHD.
Lot 2-10 & 2-11, Aras 2, Plaza Seremban, Jalan Dato' Muda Linggi, Negeri Sembilan

Hubungi sekarang! Dan selesaikan masalah anda hari ini!